... ...
Home / Zabavno i Zanimljivo / Utrljala je krompir u pazuh i otkrila trik za kojim godinama čeznemo

Utrljala je krompir u pazuh i otkrila trik za kojim godinama čeznemo

Leto je iza ćoška, a zajedno sa visokim temperaturala stižu i majice bez rukava koje otkrivaju mnogo toga – između ostalog i često zapostavljene pazuhe. Usred brijanja, depiliranja i ostalih iritacija kojima je ovaj nežan deo kože redovno izložen, koža često postaje tamna, a rešenje se nalazi u vašem špajzu.

Krompir ispod pazuha, Foto: Printscreen

Tamna koža ispod pazuha mnogim devojkama smeta, i često zbog toga leti ne nose majice sa bretelama. Dobra vest je da ovo može da se sredi, a jedan od najpopularnijih trikova je onaj sa krompirom. Ovo povrće sadrži enzime koji se već vekovima koriste za izbeljivanje kože, pa je tako upravo pasta od krompira jedan od najpopularnijih trikova sa sređivanje tamnih podočnjaka.

Upravo ovo svojstvo krompira će vam pomoći da ovog leta imate pazuhe zbog kojih se nećete stideti da dignete ruke u vazduh. Sve što treba da uradite jeste da običan krompir narežete na kriške, a onda isprljate pazuhe nekoliko minuta. Ostavite sok da odstoji desetak minuta kako bi enzimi odradili svoje, pa zatim isperite.

Najbolje bi bilo da ovo izvodite svakodnevno, a ako imate baš tamne pazuhe, možete i po dva puta da ponavljate. Već posle nedelju dana ćete primetiti rezultate.

Pored krompira, saveznici u borbi protiv tamnih fleka na koži mogu da vam budu krastavac, limun, jogurt i soda bikarbona.

Naravno, ukoliko nemate ni želje ni vremena da se bavite čitavim ovim procesom, uvek možete da zanemarite sve i jednostavno pokažete svoju prirodnu kožu koja je u svakom slučaju prelepa – sa flekama ili bez njih.

24sata.rs

About kokorico

Check Also

(VIDEO) Imao veliku crnu gutu ispod pupka – Ni slutio nije o cemu je rijec dok nije uzeo pincetu u ruke

(VIDEO) Imao veliku crnu gutu ispod pupka – Ni slutio nije o cemu je rijec ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *